Canon denkt dat de daling van de cameramarkt het dieptepunt heeft bereikt en dat gerichte groei eraan komt | Canon-geruchten

Deze site bevat gelieerde links naar producten en diensten. We kunnen een commissie ontvangen voor aankopen die via deze links zijn gedaan.

Canon heeft hun Financiële gegevens tweede kwartaal 2022 met hun gedachten over de toekomst van de cameramarkt. Het is er een waar we het meestal mee eens zijn. De instapmarkt die voorheen werd vertegenwoordigd door de Powershot-lijn en de EOS Rebel-lijn is in wezen voorbij om de voor de hand liggende smartphone-redenen.

Een paar jaar geleden zei Canon wel dat ze de toekomst van het bedrijf zien in het produceren van producten voor specifieke typen gebruikers. Nu denkt Canon dat ze groei zullen zien in de prosumer- en professionele ruimtes. De recente dwaze bewering van een Sony-manager dat smartphones binnen drie jaar ILC’s zouden overtreffen in prestaties, zal Canon blijven luisteren naar klanten en gerichte producten produceren om aan hun steeds veranderende behoeften te voldoen.

Canon zegt ook dat ze DSLR’s zullen blijven produceren zolang er vraag naar is. Ik zou niet verwachten dat er nieuwe DSLR’s worden aangekondigd, maar camera’s zoals de Canon EOS-1D X Mark III zullen de komende jaren een levensvatbaar hulpmiddel zijn.

Hieronder een uittreksel uit de gewijzigde financiële presentatie.

Q1. Wat zijn uw vooruitzichten voor de externe omgeving in 2023 en de duurzaamheid van uw toekomstige groei?

A1. Zelfs als de productie over de hele wereld soepel herstelt, zal het waarschijnlijk ongeveer een jaar duren voordat de inflatie die wordt veroorzaakt door het tekort aan goederen, dat is ontstaan ​​door verstoringen in de toeleveringsketen, enz., op natuurlijke wijze is afgenomen. We verwachten te blijven groeien naarmate we onze bedrijfsportfolio hebben getransformeerd en zullen actief investeren om onze producten verder te verbeteren.

Q3. Wat zijn uw vooruitzichten voor de vraag naar apparatuur voor halfgeleiderlithografie in 2023, ondanks de bezorgdheid dat de kapitaaluitgaven voor halfgeleiders zullen vertragen?

A3. Gezien de huidige situatie van halfgeleidertekorten en de technologische innovatie die nu plaatsvindt, verwachten we dat de vraag sterk zal blijven. Daarom zullen we blijven investeren in productie-uitbreiding, met het plan om onze productiecapaciteit in de toekomst met minstens 50% te verhogen.

V5. Wat zijn uw vooruitzichten voor de toekomstige cameramarkt? Blijft u bovendien zowel spiegelloze als DSLR-camera’s aanbieden?

A5. De cameramarkt heeft zijn dieptepunt grotendeels bereikt op zijn huidige omvang. In de toekomst verwachten we dat het professionele en geavanceerde amateursegment verder zal groeien en dat producten verder zullen worden ontwikkeld. Daarom verwachten we dat de totale markt vanaf nu zal groeien. Wat betreft DSLR-camera’s, we blijven producten leveren zolang er vraag is.creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Babyfoon-met-camera.com
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart