Hoe je je bekkenbodem kunt genezen na de baby – Podcast Ep 91

Het lichaam van een vrouw ondergaat veel veranderingen tijdens de zwangerschap, geboorte en postpartum. Een van die veranderingen is haar bekkenbodem. Als een baby in de baarmoeder groeit, bewegen de organen eromheen om plaats te maken voor de baby. Dit zorgt ervoor dat de baarmoeder, darmen en blaas extra druk uitoefenen op de bekkenbodem. En of je nu een vaginale bevalling of een keizersnede hebt gehad, de bekkenbodem na zwangerschap en bevalling kan mogelijk voor problemen zorgen; urine-incontinentie, poepproblemen, pijnlijke seks, orgaanprolaps en meer! Niets van dit alles is leuk, daarom is het zo belangrijk om je bekkenbodem na de baby te genezen.

Vandaag praten we met Dr. Sara Reardon, de vaginafluisteraar. Dr. Reardon is een fysiotherapeut, een gecertificeerde therapeut voor vrouwengezondheid en bekkenbodems, en moeder van twee kinderen. In 2006 richtte Dr. Reardon haar bedrijf op, de vaginafluisteraar, zodat vrouwen eindelijk de zorg en aandacht kunnen krijgen die ze verdienen met betrekking tot de gezondheid van de bekkenbodem. Ze is een expert in haar vakgebied (bekijk haar TEDx Talk over Rethinking Postpartum Care hier), en we zijn zo dankbaar om haar in onze show te hebben.

In deze aflevering deelt Dr. Reardon met ons hoe je je bekkenbodem kunt genezen na een baby en alles wat daarbij komt kijken. Ze vindt dat we bekkenbodemproblemen niet moeten normaliseren – in plaats daarvan zouden we de bekkenbodem moeten normaliseren gesprekken. We waren het er niet meer mee eens! En daarom hadden we dit gesprek met haar om meer te weten te komen.

Bronnen die Dr. Sara Reardon aanbeveelt

Als je deze aflevering over het genezen van de bekkenbodem na de bevalling nuttig vond, abonneer je dan op onze podcast en laat een eerlijke recensie achter. Het zou zoveel voor ons betekenen. Links hieronder!creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Babyfoon-met-camera.com
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart