Humor en hartencollectie van Workman Publishing

Wanneer een vrouw een nieuwe baby verwacht of krijgt, is het gebruikelijk en geweldig dat haar dierbaren haar een cadeau brengen. Meestal is dat cadeau iets voor de baby. Deze cadeaus worden zo gewaardeerd. En weet je wat ook nog eens gewaardeerd wordt? Ook een cadeautje alleen voor mama. We hebben een geweldige bundel gevonden om te geven als je een geliefde bent die op zoek is naar een leuk en uniek cadeau voor een aanstaande of nieuwe moeder. Het is de Humor en hartcollectiebundel van Workman Publishing. Deze grappige en hartverwarmende boekenbundel bevat drie uitstekende (en hilarische) boeken over moederschap, ouderschap en het opvoeden van kinderen.

Of je nu op zoek bent naar een kraamcadeau, iets om af te geven aan je buurvrouw en haar nieuwe baby (samen met een warme maaltijd!), of gewoon om te trakteren jezelf om goed te lachen (zoals ik!), de Bundel voor Humor en Hartenverzameling bevat drie boeken die perfect zijn voor de aanstaande moeder, moeder met baby’s of moeder met jonge kinderen in haar leven.

Bundel met humor en hartenverzameling

De bundel Humor en Harten bevat: Er zijn moeders veel erger dan jij door Glenn Boozan, Een moderne handleiding voor ouders voor kinderrijmpjes door Jennifer Griffin, en Moeder mijlpalen door Grace Farris.

Een moderne oudergids voor kinderrijmpjes door Jennifer Griffin

Zwangere vrouw die een boek met kinderrijmpjes leest

Een gids voor moderne ouders voor kinderrijmpjes: omdat het twee uur ‘s nachts is en je ‘Twinkle, Twinkle, Little Star’ niet kunt herinneren door Jennifer Griffin heeft meer dan 70 klassieke kinderliedjes, gedichten, slaapliedjes, rondjes, raadsels, liedjes en meer. Het zou op de boekenplank of het nachtkastje van elk kind moeten staan, klaar voor mama voor het slapengaan.

Boekrecensie: Bundel Humor en Hartenverzameling van Workman Publishing

Het boek is zelfs geweldig voor als je zwanger bent en de verschillende liedjes probeert te onthouden om je voor te bereiden om voor je kleintje te zingen. Als je niet zeker weet hoe het deuntje gaat, Een moderne handleiding voor ouders voor kinderrijmpjes beschikt over downloadbare opnamen. Ik ben ook dol op de visuele effecten, met name de pastelkleuren en schattige graphics van het boek. Het is perfect om op de boekenplank in de slaapkamer van mijn dochter te plaatsen. Als ik moe ben na een lange dag, open ik gewoon het boek en krijg ik alle teksten en regels naar mijn kindertijdfavorieten! Ze houdt van muziek en geniet er enorm van dat we het boek openslaan en samen zingen.

Boekrecensie: Bundel Humor en Hartenverzameling van Workman Publishing

Een van mijn favorieten is “Alouette”, een lied over een leeuwerik die wordt geplukt voordat hij wordt gekookt (aangenaam, ik weet het). Het lied is te zien in zowel Franse als Engelse vertalingen. Het bevat zelfs woordenschatvertalingen, zodat mijn kinderen nieuwe talen leren kennen. Ik vind het leuk om ze tijdens het zingen te “plukken” (oké, kietelen)!

Boekrecensie: Bundel Humor en Hartenverzameling van Workman Publishing

Er zijn moeders veel erger dan jij door Glenn Boozan

Vrouw zittend op de vloer in haar kast, een boek lezend en een chocoladereep vasthoudend.

Glenn Boozan, winnaar van de Writers Guild Award 2022 en bekende komedieschrijver, doet onderzoek naar de slechtste opvoedingsgewoonten van dieren in de natuurlijke wereld en bewijst dat menselijke moeders het in vergelijking daarmee echt doden. Haar boek Er zijn moeders die veel erger zijn dan jij: onweerlegbaar bewijs dat je inderdaad een fantastische ouder bent is een prentenboek voor volwassenen, fantastisch voor moeders van kleintjes. Het maakte me hardop aan het lachen! Hier zijn enkele van mijn favoriete voorbeelden:

Een afbeelding van de binnenkant van een boek.

Bezorgd over je kinderen die op de achterbank vechten en die keer dat je tegen ze schreeuwde dat ze moesten stoppen? Nou, stop met je schuldig te voelen, want “[a]n adelaarsmoeder gelooft in survival of the strong. Ze zal haar kleine adelaars laten vechten tot de dood (hoe fout).”

Een afbeelding van de binnenkant van een boek.

Hilarische tekenfilms met dieren en rijmende deuntjes nemen de rand weg van die ruige dagen wanneer we onze opvoedingsvaardigheden in twijfel trekken. Dit boek is slechts de herinnering die moeders nodig hebben dat alles goed komt. Het boek is een komisch en bemoedigend geschenk dat ons, als een verademing, eraan herinnert dat we ons best doen. Voel je je bijvoorbeeld schuldig dat je het huis niet hebt schoongemaakt? We zullen, “Sextonkevers voeden hun kinderen op in een ontbindende muis.” Veel erger kan het niet worden!

Boekrecensie: Bundel Humor en Hartenverzameling van Workman Publishing

Moeder mijlpalen door Grace Farris

Als nieuwe ouders volgen we de grote stappen en ontdekkingen van onze kleintje. Maar hoe zit het met de groei die plaatsvindt bij moeders zodra de baby arriveert? Binnenkomen Moeder mijlpalen door Grace Farris.

Moeder mijlpalen boek op een tafel met wat goudvis crackers, een bijtring en fopspeen clip ernaast.

Dit is een lief boek vol eerlijke kijk op de gevoelens, angsten en geneugten van het moederschap voor baby’s, peuters en jonge kinderen.

Bovenaanzicht van de binnenkant van het boek en de handen van de vrouw die het op haar schoot houden.

Ik hou van het unieke perspectief dat Farris zo mooi vastlegt. Van de eigenzinnige en treffende illustraties tot de namen van haar hoofdstukken (hoofdstuk één heet “Newborn Mom”, terwijl hoofdstuk zes “Elementary School Mom” ​​is), ze neemt ons mee op de vertederende en grappige reis die moederschap is. Ik voelde me herhaaldelijk gezien en gevalideerd met aanrakingen over onze collectieve “eerste slapeloze nacht” en hoe ik een kleuter overhaalde om medicijnen te nemen. En vergeet niet gedeelde moeders die niet leuk vinden, zoals ‘de lunchtrommel leegmaken’. Ja precies!

Boekrecensie: Bundel Humor en Hartenverzameling van Workman Publishing

Er is geen handleiding voor opvoeden. Maar dit lachwekkende boek boordevol foto’s zal je er zeker aan herinneren dat je niet alleen bent op reis! Dit is het perfecte boek voor een aanstaande of kersverse moeder die zich minder alleen moet voelen in de grote, wijde wereld van het moederschap.

Boeken op een boekenplank

Of je nu hardop wilt lachen en eraan herinnerd wilt worden dat je geen slechte moeder bent of gewoon een aantal universele moderne moedermijlpalen wilt vieren, van pasgeboren tot elementair, de Bundel met humor en hartenverzameling heeft u gedekt! Ik vond het een geweldig cadeau om aanstaande en nieuwe moeders te geven en weet dat je dierbaren dat ook zullen doen. Haal je bundel hier!

Boekrecensie: Bundel Humor en Hartenverzameling van Workman PublishingcreditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Babyfoon-met-camera.com
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart