Je kunt een geweldige moeder zijn en . . .

Sommige mensen hebben een beeld in hun hoofd van hoe een ‘geweldige moeder’ eruitziet en zich gedraagt. Misschien stel je je een Stepford-vrouw voor, een van de moeders van Werkende moeders, of ergens daar tussenin. De waarheid is dat een geweldige moeder zijn niet one-size-fits-all is. Je kunt onder alle omstandigheden een geweldige moeder zijn!

Heb je je ooit onbekwaam gevoeld als moeder? Het antwoord is ja, altijd ja. Elke moeder heeft ergens langs de lijn een gevoel van ontoereikendheid gevoeld. Elke moeder heeft wel eens met schuld te maken gehad. Ik ben hier om je te verzekeren dat je, ondanks die gevoelens en de dingen die je soms moet doen om je dag door te komen, zeker een geweldige moeder bent.

Je kunt een geweldige moeder zijn en . . .

Geef je kinderen schermtijd.

Soms heeft mama gewoon een pauze nodig. Je kind naar een film of hun favoriete programma laten kijken is een geweldige manier om wat tijd voor jezelf te hebben. Trouwens, wie houdt er niet van om voor de tv te groenten?

Serveer pb&j op repeat.

Elke moeder die er is, heeft dit soort maaltijden moeten herhalen om de week door te komen. U weet dat uw kind het zal eten; het is goedkoop, snel en gemakkelijk te serveren. Je kleintje (of kleintjes) voeden is vermoeiend als je het drie keer per dag, zeven dagen per week moet doen. Soms heb je gewoon snel iets nodig waarvan je weet dat ze het zullen eten.

Fastfood halen.

Fastfood is een uitkomst als je na het werk tussen de activiteiten door haast en geen tijd hebt om te koken. Door de McDonald’s of Chick-Fil-A drive-through gaan is een van de grootste gemakken van het leven als je je gezin in een mum van tijd te eten moet geven.

Ga op (kindvrije) vakantie.

Moeder verdient wat tijd weg zonder haar kinderen. Resetten en verversen zijn essentieel. Onthoud dat als je er niet voor jezelf bent, je er ook niet volledig voor iemand anders kunt zijn, ook niet voor je kinderen.

Heb een rommelig huis.

De beste huizen zijn die waarin wordt gewoond. Het is een valse verwachting dat je huis perfect opgeruimd moet zijn terwijl je probeert je gezin op te voeden en te verzorgen. Het is geweldig als de sterren op één lijn staan ​​en zowel de speelkamer als de keuken schoon zijn, maar het is net een zonsverduistering – maak een foto. Het zal waarschijnlijk niet lang meer duren!

Geef uw kind suiker op momenten dat u weet dat ze Echt zou niet moeten.

Fruitsnacks voor het ontbijt, heb ik gelijk? Soms is het gewoon makkelijker op de dagen dat je geen strijd meer hebt om te geven. En soms heb je gewoon tien minuten langer nodig om door de supermarkt te navigeren (vooral peutermoeders, je begrijpt wat ik bedoel).

Draag dezelfde outfit meerdere keren per week.

Is er tijd om de was te doen als uw kinderen zoveel van uw aandacht nodig hebben?

Ga vijf dagen per week naar kantoor.

Laat de schuld niet binnensluipen voor deze. Door buitenshuis te werken, zijn veel moeders een allround betere ouder. Naar kantoor gaan kan je een broodnodige onderbreking van het ouderschap geven, en wanneer je naar huis terugkeert, is die tijd met je kleintjes nog waardevoller.

Blijf thuis met je kind(eren).

Of je nu thuis werkt of momenteel geen carrière hebt, thuis kunnen blijven is een geschenk waar veel vrouwen van dromen. Kinderen hoeven niet naar school of kinderdagverblijf om te socializen, wat een opluchting kan zijn voor een moeder als ze te graag gebruik willen maken van kinderopvang.

Heb een onvolledig babyboek.

Het leven gebeurt, en je kleine baby is een peuter voordat je het weet. Als je op mij lijkt, hun babyboek is slechts gedeeltelijk voltooid. Gelukkig heb ik een leven lang aan foto- en videoherinneringen opgeslagen in iCloud!

Mis het leven dat je had voordat je kinderen kreeg.

Een foto zal op mijn Timehop ​​of herinneringen verschijnen en me terugbrengen naar een zorgeloze tijd waarin ik me alleen maar zorgen hoefde te maken over mezelf (en mijn hond). Het was een eenvoudiger en meer vreugdevolle tijd! Ik voel me altijd schuldig omdat ik die tijd heb gemist en eraan terugdenk, maar ik weet diep van binnen dat het prima is om het leven dat ik vroeger leidde te missen terwijl ik vandaag nog steeds van mijn leven met mijn gezin houd.

Verstop je in de kast voor je kinderen als je maar een paar minuten stilte nodig hebt.

Stilte is iets dat moeilijk te vinden is in een druk huis vol kinderen. Er is niets mis met een paar minuten stilte terwijl je je verbergt in de geruststellende duisternis van je kast.

Verberg de goede snacks en eet ze alleen in de voorraadkast.

Ben ik de enige die alleen koekjes in mijn voorraadkast heeft gegeten? Ik kan hierin niet alleen zijn!

Slaap train je baby.

Je kunt na een bepaalde leeftijd nog steeds een geweldige moeder zijn en je baby slaaptrainen. Slaap is een ongelooflijk waardevol goed. En sommige moeders zijn gewoon betere moeders als ze niet regelmatig midden in de nacht wakker worden om hun baby te voeden of te kalmeren. Dit is een persoonlijke keuze, en geen enkele manier om te slapen (of geen slaaptrein) is beter dan de andere!

Demp influencers waardoor je je “minder dan” voelt op sociale media.

Heb niet het gevoel dat je ze moet volgen en streven om hetzelfde leven te leiden! Je leven is anders dan dat van een influencer, en je zult op verschillende manieren opvoeden. In dat opzicht kun je iedereen op sociale media dempen of ontvolgen die je niet het gevoel geeft een geweldige moeder te zijn (want vergeet niet – dat ben je absoluut!).

Er zijn zoveel verschillende kwaliteiten die jou een geweldige moeder maken! Je baby’s zijn veilig, geliefd en verzorgd. Hoewel het een uitdaging kan zijn, is het belangrijk om de mening van andere mensen over wat een ‘geweldige moeder’ maakt eruit te filteren en een deel van het schuldgevoel los te laten en zoveel mogelijk van je kinderen te genieten.creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Babyfoon-met-camera.com
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart