Lexar kondigt de Gold Series CFexpress Type A-kaarten aan, ‘s werelds snelste | Canon-geruchten

Deze site bevat gelieerde links naar producten en diensten. We kunnen een commissie ontvangen voor aankopen die via deze links zijn gedaan.

San Jose, VS, 9 augustus 2022 – Lexar, een toonaangevend merk van flash-geheugenoplossingen, is verheugd de nieuwe Lexar® Professional CFexpress™ Type A Card GOLD Series en Lexar® Professional CFexpress™ Type A/SD™ Card Reader aan te kondigen.

Met superieure prestaties en leessnelheid tot 900 MB/s1, schrijfsnelheid tot 800 MB/s1 en minimale schrijfsnelheid van 700 MB/s1 is de Lexar® CFexpress™ Type A Card GOLD-serie bedoeld voor professionele makers die afbeeldingen met hoge resolutie en 8K-video van bioscoopkwaliteit met gemak. En met Video Performance Grade 400 (VPG 400) zorgt dit voor stabiele video-opnames van minimaal 400 MB/s, waardoor makers gemoedsrust krijgen en nooit een frame missen.

Beschikbaarheid:

CFexpress Type A Card GOLD-serie

 • Voor fotografen en videografen die superieure prestaties eisen met overdrachtssnelheden tot 900 MB/s leessnelheid
 • Overdrachtssnelheden tot 900 MB/s lezen, 800 MB/s schrijven en minimale schrijfsnelheid van 700 MB/s
 • Vloeiende en snelle opname van hoogwaardige afbeeldingen en 8K- en 4K-video
 • Nominale videoprestatiegarantie 400 (VPG 400)
 • Grote capaciteitsopties – tot 160 GB

CFexpress™ Type A/SD™-kaartlezer

 • Ontworpen voor gebruik met Lexar Professional CFexpress™ Type A- en SD™ UHS-II-geheugenkaarten
 • High-speed USB 10 Gbps (USB 3.2 Gen 2) overdrachtssnelheden met USB Type-C
  CFexpress™ Type A geheugenkaart overdrachtssnelheid tot 900 MB/s
 • UHS-II SD™-geheugenkaart overdrachtssnelheid tot 312 MB/s
 • Inclusief 2-in-1 USB Type-C en USB Type-A kabel
 • Compact en draagbaar ontwerp voor fotografen en videografen die onderweg zijn

Verkrijgbaar met capaciteiten tot 160 GB, leg meer hoogwaardige beelden en 8K-video van bioscoopkwaliteit vast zonder voortdurend kaarten te wisselen. De Lexar® Professional CFexpress™ Type A Card GOLD-serie heeft ook een robuust ontwerp en biedt de duurzaamheid die u nodig hebt om te beschermen tegen temperatuur, schokken en trillingen2. Het wordt ook ondersteund door een levenslange beperkte garantie.

In combinatie met de nieuwe Lexar® Professional CFexpress™ Type A/SD™-kaartlezer ervaart u gelijktijdige high-speed overdrachten van CFexpress™ Type A- en SD™ UHS-II-geheugenkaarten4, met high-speed 10Gbps (USB 3.2 Gen 2) overdrachtssnelheden . Met een lichtgewicht metalen ontwerp kunnen gebruikers de lezer gemakkelijk in hun zak of tas stoppen om onderweg gegevens over te dragen. Met een complete workflowoplossing voor het vastleggen en overbrengen van content onderweg, kunnen contentmakers hun workflow eenvoudig stroomlijnen van veld- tot postproductie.

“We zijn verheugd om de Lexar® Professional CFexpress Type A Card GOLD-serie aan te kondigen. Met toonaangevende prestaties en VPG 400-classificatie kunnen professionals vol vertrouwen video van bioscoopkwaliteit vastleggen, zodat ze nooit een frame missen.” zei Joel Boquiren, General Manager van Lexar, “in combinatie met de nieuwe snelle 10Gbps Lexar® CFexpress™ Type A/SD™-kaartlezer kunnen makers een efficiënte workflow opzetten bij het overbrengen van inhoud van het veld naar de postproductie”.

Lexar® Professional CFexpress Type A-kaart GOLD-serie en Lexar® Professional CFexpress™ Type A/SD™-kaartlezer zijn nu online verkrijgbaar voor een adviesprijs van $ 199,99 (80 GB) en $ 399,99 (160 GB).

Beschikbaarheid:creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Babyfoon-met-camera.com
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart