Skylum om nieuwe visie voor Luminar Neo te vervullen met extensies, inclusief Noiseless AI, wat erg cool is | Canon-geruchten

Deze site bevat gelieerde links naar producten en diensten. We kunnen een commissie ontvangen voor aankopen die via deze links zijn gedaan.

Luminar Neo verandert in een one-stop creatief bewerkingsplatform met de release van 7 extensies tegen het einde van 2022, de volgende is Noiseless AI.

NEW YORK, NY – 16 augustus 2022 — Skylums grootste inzet is om Luminar Neo te ontwikkelen als een totaalplatform voor creatieve fotobewerking. Uitbreidingen zetten een nieuw stempel op de toekomst van Skylum en zijn de natuurlijke voortzetting van de nieuwe visie voor Luminar Neo. Tegen het einde van 2022 zal Skylum in totaal 7 extensies uitbrengen, na de HDR Merge-release in juli en de komende Noiseless AI-release in augustus, met nog eens 4 in november en 1 in december. Skylum voegt ook een flexibelere betalingsoplossing toe, met een abonnement voor Luminar Neo en alle extensies die tijdens de abonnementsperiode worden vrijgegeven. Early bird abonnees kunnen profiteren van een betere prijs. Alle extensies van 2022 zijn ook beschikbaar voor eigenaren van een levenslange Luminar Neo-licentie als een pakket in een pre-orderdeal.

Meer informatie over Luminar NEO en Noiseless AI

U kunt de couponcode gebruiken CANONRUMOREN om te besparen op jaarabonnementen.

Skylum vervult de belangrijkste visie voor Luminar Neo – om een ​​one-stop creatief platform voor fotografen te worden. Het platform van Luminar Neo zal Luminar Artists helpen bij hun groei en het creëren van content. Tegen het einde van 2022 zullen er 7 extensies worden toegevoegd aan Luminar Neo die het bewerken van foto’s nog bevredigender zullen maken, met Noiseless AI op 30 augustus, en de volgende vier aangekondigd in september en oktober, plus een extra speciale aangekondigd en geleverd in December. Noiseless AI is de tweede uitbreiding van de serie, die zorgt voor naadloze ruisonderdrukking op basis van AI-technologieën voor uw foto.

Om regelmatig alle extensies voor de beste prijs te ontvangen, introduceert Skylum een ​​flexibeler prijs- en productaankoopmodel. Luminar Neo zal beschikbaar zijn als een zelfstandige aankoop, maar ook als een abonnement, met betaalde extensies. Het Pro Maand- of Jaarabonnement, beschikbaar vanaf 16 augustus 2022, omvat de Luminar Neo-app, plus alle extensies die tijdens de abonnementsperiode uitkomen. Levenslange licentie en het 2022 Extensions Pack voor degenen die niet van abonnementen houden zijn ook beschikbaar.

In de tussentijd blijft Luminar Neo regelmatig gratis prestatie- en functie-updates hebben, omdat we ons inzetten om u de best mogelijke bewerkingservaring te bieden. De langverwachte Clone & Stamp-tool wordt eind september geleverd aan Luminar Neo.

De toevoeging van extensies is een natuurlijke voortzetting van Luminar Neo’s innovatieve probleemoplossende pad, aangezien de app al creatieve oplossingen biedt voor veelvoorkomende bewerkingsproblemen met functies als Sky AI en vele andere. Sky AI transformeert bijvoorbeeld een grijze lucht die de sfeer van de foto naar beneden haalt in een opwindend en levendig middelpunt van uw foto. Relight AI zorgt ervoor dat je foto goed belicht is en houdt met slimme AI-algoritmen rekening met de diepte van de foto. Het maskeren van objecten is eenvoudig met AI die maximaal negen afzonderlijke elementen in uw foto detecteert en maskeert. Dit is allemaal mogelijk dankzij de gloednieuwe engine van Luminar Neo die de app een onbeperkt aantal mogelijkheden geeft om meer bewerkingstools en kracht in handen van creatievelingen te krijgen.

“Dit jaar komt Luminar volledig tot zijn recht en wordt het een platform, daarom brengen we de nieuwe versie ervan niet uit en blijven we verbeteringen aanbrengen aan het bestaande product. Fotografen kunnen nu meer superkrachten krijgen voor hun creativiteit en uitstekende beeldkwaliteit, met onze nieuwe professionele AI-extensies.” — Evgen Kushnirchuk, CPO van Skylum

Dankzij de flexibiliteit van de nieuwe engine van Luminar Neo kan het een nieuwe extensie leveren: geruisloze AI, de tweede extensie die is uitgebracht voor Luminar Neo. Het is een op AI gebaseerde tool op professioneel niveau die helpt het ruisniveau op een afbeelding te verminderen. Ingebouwde algoritmen maken het mogelijk om resultaten van hogere kwaliteit te bereiken, en nieuwe besturingsopties zorgen ervoor dat de resultaten nog nauwkeuriger zijn. Geruisloze AI is ontworpen voor onbewerkte afbeeldingen, maar werkt net zo goed met niet-ruwe afbeeldingsindelingen. Dankzij de slimme neurale netwerken verwijdert Noiseless AI ruis, maar behoudt alle hoogwaardige details op de foto. Op basis van diepgaande foto-analyse bepaalt Noiseless AI het ruisniveau van de foto en stelt een van de drie opties voor ruisonderdrukking voor: Laag, Midden of Hoog die kunstenaars met één klik kunnen toepassen of de ruisonderdrukkingsniveaus handmatig kunnen aanpassen. Verder zijn de 3 extra schuifregelaars, Helderheid, Kleuren Detailsgeeft u nog meer controle over de resultaten.

Luminar Artiesten hoeven nu geen concessies te doen aan ISO (de instelbare gevoeligheid van je camera voor licht) bij het maken van foto’s, het is mogelijk om een ​​hogere ISO in te stellen om een ​​afbeelding helderder te maken zonder bang te hoeven zijn voor teveel ruis. Bovendien is het niet nodig om nauwgezette close-ups te maken bij pogingen om het ruisgebied gelijkmatig te maskeren, aangezien één klik op de knop het ruisniveau in de hele foto verwijdert.

De aankondigingen van de volgende extensies komen binnenkort. In november worden nog vier extensies geleverd en in december één.

Noiseless AI wordt op 30 augustus uitgebracht. Het kan worden verkregen met de Luminar Neo Pro Maandelijks of Jaarabonnement, of gekocht als onderdeel van het 2022 Extensions-pakket. Het Pro Maand- of Jaarabonnement is beschikbaar vanaf 16 augustus 2022 en omvat Luminar Neo en alle extensies die tijdens de abonnementsperiode worden uitgebracht. Door in te schrijven tijdens het jaarlijkse vogelpodium, krijgen Luminar Artists de best mogelijke prijs voor het eerste abonnementsjaar.

De Luminar Neo Noiseless AI-extensie wordt op 30 augustus uitgebracht. U kunt de prijzen zien hieren Skylum biedt een geld-terug-garantie van 30 dagen vanaf het moment van verzending. Noiseless AI werkt alleen als een extensie binnen Luminar Neo.

Ga voor meer informatie over Luminar Neo en om u aan te melden voor updates naar http://skylum.com/luminar-neo.creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Babyfoon-met-camera.com
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart