Zijn er babyfoons die werken met externe sensoren, zoals temperatuur of vochtigheid?

Wat is het gebruik van externe sensoren in een babyfoon?

Externe sensoren in babyfoons zijn ontworpen om de algemene omstandigheden in de babykamer te bewaken. Zo kunnen temperatuursensoren bijvoorbeeld aangeven of het te koud of te warm wordt voor comfort. Vochtigheidssensoren geven aan wanneer de luchtvochtigheid te hoog of te laag is, omdat dit kan leiden tot ademhalingsproblemen. Daarnaast zijn er ook sensoren die de luchtkwaliteit of zelfs de slaappatronen van de baby kunnen meten. Deze informatie wordt vervolgens via de babyfoon naar de ouder verzonden, waardoor deze waarden in realtime kunnen worden bekeken.

Zijn er babyfoons die werken met externe sensoren?

Ja, er zijn zeker moderne babyfoons die samenwerken met externe sensoren. Deze geavanceerdere apparaten bieden vaak extra functies in vergelijking met traditionele babyfoons, zoals het meten van temperatuur en vochtigheid.

Voorbeelden van babyfoons met externe sensoren

Er is een breed assortiment aan babyfoons die worden geleverd met sensor-mogelijkheden.

Motorola MBP-33S

De Motorola MBP-33S is een digitale video-babyfoon die ook de temperatuur in de kamer van uw baby bewaakt. Dit model komt met een infrarood nachtzichtcamera zodat je altijd een helder beeld hebt, zelfs bij weinig licht. Daarnaast heeft het een backlit LCD-scherm voor mogelijke eco modus en een bereik van tot wel 300 meter.

Philips Avent SCD 570/00

De Philips Avent SCD 570/00 is een audio-babyfoon die ook een temperatuursensor biedt. De sensor is geïntegreerd in de baby-unit, zodat ouders kunnen zien of de kamer warm genoeg is. Daarnaast biedt dit model een bereik van maximaal 330 meter en een slim ECO-modus die het energieverbruik verlaagt wanneer de ouder dichter bij de baby is.

Lees ook:  Kun je extra camera's toevoegen aan elke babyfoon?

Angelcare AC017

De Angelcare AC017 is ontworpen om bewegingssensoren te bevatten die onder het matras van de baby gaan. Deze sensoren bewaken bewegingen van het kind, inclusief zijn ademhaling. Het apparaat alarmeert ouders als er 20 seconden lang geen beweging wordt gedetecteerd.

Het is altijd raadzaam om grondig onderzoek te doen en recente reviews te lezen wanneer je overweegt om een babyfoon met externe sensoren aan te schaffen. Op die manier kun je de beste optie kiezen die past bij de behoeften van jou en je baby.

Babyfoon met camera
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart