Beste babyfoons voor ouders die nachtdiensten werken.

Babyfoons voor ouders die nachtdiensten werken

Voor ouders die werken in de nachtploeg, is de behoefte aan een betrouwbare en efficiënte babyfoon nog groter. Het ideale apparaat moet geluids- of bewegingsmeldingen kunnen sturen naar de ouder wanneer er iets ongewoons gebeurt. Laten we een aantal babyfoons onder de loep nemen die ideaal zijn voor ouders met nachtdiensten.

Motorola Halo+ babyfoon

De Motorola Halo+ babyfoon is een veelzijdig apparaat voor ouders die behoefte hebben aan een volledig overzicht van hun kleintje, ook als ze op het werk zijn. Deze babyfoon heeft een 4.3 analoge kleurenscherm ouder unit met live video- en geluidsfeed die ook kan worden gestreamed naar een compatibele smartphone of tablet. Het heeft nachtzicht, slaapmonitoring, temperatuurmonitoring en slaapinzichten. Het apparaat kan ook slaapliedjes afspelen en heeft een prachtige halo die als nachtlampje kan worden gebruikt.

Nanit Plus – Smart Babyfoon

Een andere geweldige optie is de Nanit Plus Smart babyfoon. Deze geavanceerde camera biedt niet alleen livestream video en audio, maar heeft ook slaaptracking en realtime meldingen. Het heeft nachtzicht en kan slaapliedjes afspelen. Belangrijker nog, het heeft een ingebouwde bewegingsmelder die de baby’s bewegingen in zijn of haar wieg controleert. Bovendien kan het meldingen naar uw smartphone sturen als uw baby begint te huilen of als er beweging wordt gedetecteerd in de kribbe.

Infant Optics DXR-8 Video Babyfoon

Als je op zoek bent naar een babyfoon met een goed bereik, dan is de Infant Optics DXR-8 Video Baby Monitor zeker het overwegen waard. Dit apparaat is uitgerust met een hoge resolutie LCD scherm dat ouders in staat stelt hun baby duidelijk te zien. Het heeft een pan, kantel en zoom functie, dus je kunt de camera aanpassen om het perfecte beeld van je baby te krijgen. Het heeft ook een intercomfunctie, zodat je met je baby kunt praten, ongeacht waar je bent.

Lees ook:  Zijn er babyfoons die bijzonder goed werken in stedelijke appartementen met veel interferentie?

Arlo Babyfoon

De Arlo Baby is een slimme babyfoon met een groot aantal functies die ideaal zijn voor ouders die aan het werk zijn. Naast video- en audiostreaming op uw smartphone, tablet of computer, biedt het realtime meldingen voor geluid en beweging. Deze monitor kan ook de luchtkwaliteit in de kamer van uw baby in de gaten houden, wat een geweldige bonus is voor ouders die zich zorgen maken om het milieu waarin hun baby slaapt.

Babyfoon met camera
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart